De mena [dé mƸnƏ] (catalan)

De mena [dé mƸnƏ] loc. adv. és un terme català que vol dir « per natura », de fet és per natura que em llanço a l’elaboració de vi. « Mena » és també present a l’expressió « sense cap mena de dubte », i és el que jo ressento en el sentit que treballar la vinya per fer vi no em fa dubtar, avui, és més, s’ha fet evident. El meu besavi, el meu avi i el meu pare han treballat de valent per deixar-me aquest magnífic camp, fer vi és potser la millor manera de fer-los homenatge, de donar-los les gràcies… És de mena!

IMG_1411

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s